Daniel ter Waarbeek is een gedreven singer/songwriter uit Emmen. Een prachtige donkerhese stem en mooi ingehouden gitaarspel. Akoestische, integere en handgemaakte luisterliedjes waarmee Daniel zijn publiek een kijkje geeft in zijn wereld en de wereld om hem heen.

Na vijf bevlogen jaren van liedjes schrijven en vele optredens later, onder meer in het legedarische Bluescafe de Amer, Schouwburg Het Park in Hoorn en als voorprogramma van Roosbeef in theater de Muzeval in Emmen is Daniel niet meer weg te denken van de akoestische podia van Nederland en is zijn 5e EP "Tattooed Lady"inmiddels een feit. Naast de muziek en de teksten verzorgt Daniel ook geheel zelf de illustaties en onwerpen van de CD verpakkingen, de website en al het overige drukwerk.

Geheel thuis opgenomen en vervolgens gemixt en gemasterd door Milac Ciric in de Sing-sing studio in het Friese Metselawier is het een van de meest persoonlijke albums van Daniel tot nu toe. Met veelal autobiografische teksten verteld hij zijn verhaal over een veelbewogen jaar van vallen en opstaan en een onverwachte ontmoeting die hem uiteindelijk voorgoed zou veranderen